Over Boom Notariaat

Over

Boom Notariaat

Notaris Boom in Voorschoten is voor veel mensen een bekende naam. Alweer zo’n drie generaties geleden trad de eerste Notaris Boom aan. Hij werd opgevolgd door twee generaties Boom. Notaris Delahaije besloot na overname in 1999 het kantoor haar eigen naam te geven. Vanaf oktober 2018 is notaris Anita van Straaten eigenaar van het kantoor.

Zij is voor velen een bekend gezicht, omdat zij al drie jaar als kandidaat-notaris aan het kantoor verbonden is geweest. Om recht te doen aan de historie van het kantoor, kiest notaris van Straaten ervoor om de naam Boom in ere te herstellen. De werkwijze van het notariaat is helemaal van nu. Die is transparant, modern, laagdrempelig en met veel aandacht voor uw persoonlijke situatie.

“Vaak zie ik grote opluchting bij mensen omdat ze iets geregeld hebben wat hen al lang bezig hield.”
Onze

Werkwijze

Wij zien dat grote beslissingen veel tijd en aandacht van mensen vragen. Bij Boom Notariaat vinden wij het plezierig om uw zaken inzichtelijk te maken. En om in moeilijke situaties mee te denken en tot een oplossing te komen. Wij willen daarbij een begrijpelijke vertaling maken van de vaak ingewikkelde stukken die erachter liggen. Zo helpen we u begrijpen wat u precies vastlegt en adviseren wij u hoe u dat het beste kunt doen. We zijn er ook als situaties moeilijker liggen.

Bijvoorbeeld als er veel belangen spelen rondom een erfenis of een echtscheiding. Of als betrokkenen boos of verdrietig zijn. Wij kunnen met u meedenken en u ontzorgen. We werken daarbij onpartijdig en vellen geen oordeel. Vaak haalt onze aanpak de angel uit een moeilijke situatie. Onze inzet is ervoor te zorgen dat u uiteindelijk samen tot een oplossing komt. Kortom, wat ons iedere dag boeit is mensen op plezierige wijze verder helpen bij grote beslissingen in hun leven.

Onze

Medewerkers

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op

Contact